Merkevarer

Vi har en rekke produkter fra forskjellige leverandører.
Her er en oversikt over noen av merkene vi har produkter fra.

Lurer du på om vi har noe i butikken, er det bare å ta kontakt!

Burt's Bees

Burts Bees er en amerikansk serie med personlig pleie produkter som beskriver seg selv som en “Earth friendly, Natural Personal Care Company.” De lager produkter til personlig pleie, helse, skjønnhet og personlig hygiene.

La Roche-Posay

La Roche-Posays dermatologiske laboratorium er resultatet av kombinasjonen av termalsk kildevann og ekspertisen til spesialister på sensitiv hud, og laboratoriet samarbeider med 25 000 hudleger over hele verden.

Solaray

Med nesten 1000 produkter, tilbyr Solaray en komplett linje av urter, urteekstrakter, vitaminer, mineraler og spesialitet ingredienser, slik som aminosyrer, fettsyrer, probiotika, enzymer og funksjonelle formuleringer designet for dagens livsstil.

A-derma

A-DERMA er det første Dermo-kosmetisk merkevare med en naturlig plantebasert aktiv ingrediens, Rhealba® havre, som tar hånd og beskytter skjør og sart hud.

NUXE Paris

NUXE byr på unik ekspertise som er tilgjengelig for alle kvinner, og som kombinerer naturlighet, effektivitet og sensualitet. I gjennomsnitt har 80 % av ingrediensene naturlig opphav og kommer fra farmakopé og gamle medisintradisjoner fra hele verden.

Nesti Dante

Såpe som lages ved den klassiske metode gryten. Komplett produksjonssykluse bruker rustfritt stål siloer, gryter og maskiner.

Neutral

Eau Thermale Avene

Expert dermatologiske omsorg for sensitiv hud, med klinisk bevist beroligende termalsk kildevann. Oppdag våre milde hudpleie formuleringer.

Mustela

Mavala

Mavala gir deg sitt utvalg av pleie- og skjønnhetsprodukter for negler for å gjøre dem så attraktive og sunne som mulig. Som ledere i naturlig neglepleie, tilbyr Mavala spesifikke produkter som gir effektive løsninger på de problemene du måtte ha.

Pukka

Velkommen til vår fantastiske verden av urter! Vi har et bredt utvalg av te og kosttilskudd. All te er utviklet for å skape den perfekte urtedrikken. Te som er spesielt utviklet i tråd med læren om Ayurveda – te for nytelse og te for velvære.

IDUN Minerals

Idun Minerals er en svensk serie med mineralprodukter med pleiende og beskyttende egenskaper, utviklet for å passe alle hudtyper, fra fet til tørr hud. Serien omfatter foundation, pudder, dekkstift, leppeglans, rouge og bronzer med tilhørende børster av beste kvalitet.